A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Божедарівської селищної ради

Новий шкільний автобус для опорної школи

Дата: 14.09.2020 13:05
Кількість переглядів: 14

    Напередодні нового навчального року департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації придбав 32 нових шкільних автобуси.  Все – для комфортабельного підвозу учнів та вчителів, навіть із найвіддаленіших населених пунктів. Нові автівки закупили переважно за рахунок державної субвенції. Десяту частину витрат покрили з місцевих бюджетів громад. Автобуси надходили партіями і відразу вирушали до різних куточків регіону – здебільшого до опорних шкіл.

         Так, на церемонії вручення ключів від шкільних автобусів, яка відбулася 31 серпня 2020 року під стінами Дніпропетровської обласної державної адміністрації, один з новеньких автобусів вирушив до Божедарівської ОТГ.

        1 вересня 2020 року, в День знань шкільний автобус марки «Еталон»  було урочисто вручено комунальному опорному закладу «Божедарівська СЗШ І-ІІІ ступенів».

     Відтепер наявний шкільний автопарк опорної школи забезпечує потребу  в підвезенні учнів та педагогів на 100%, а також дозволить своєчасно та безперебійно підвозити дітей з інших населених пунктів, що приєднаються до Божедарівської ОТГ у подальшому .


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень