A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Божедарівської селищної ради

Семінар «Забезпечення наступності в роботі дошкільних та початкових ланок освіти в умовах виконання концепції Нової української школи»

Дата: 16.04.2019 13:40
Кількість переглядів: 20

         

          05 квітня 2019 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Божедарівської селищної ради відбувся семінар «Забезпечення наступності в роботі дошкільних та початкових ланок освіти в умовах виконання концепції Нової української школи» для вихователів закладів дошкільної освіти та вчителів початкових класів громади.  

    Основними завданнями семінару було обговорити важливі питання наступності з педагогічними працівниками в контексті запровадження концепції Нової української школи.

        Із презентацією «Створення фундаменту успішності дитини в умовах Нової української школи» виступила методист відділу освіти Давиборщ О.О., яка висвітлила основні засади освітньої реформи, дала характеристики портретам випускника-дошкільника та першокласника НУШ.

        Про питання «Створення фундаменту успішності дитини в умовах Нової української школи» доповіла  вихователь-методист Божедарівського закладу дошкільної освіти «Калинонька» Горлова А.М.

         Вчитель початкових класів Болтишської школи Козлова Л.М. продемонструвала свою слайд-презентацію «Наступність між дошкільною та початковою ланками освіти в практичному аспекті». Лариса Михайлівна провела паралелі співпраці між закладами дошкільної та загальної середньої освіти, саме в практичному застосуванні на прикладі закладів Болтишського  округу.

        Взагалі семінар пройшов на дружній та доброзичливій ноті корисних порад та обміну досвідом. Усі присутні мали змогу здобути педагогічне зростання та гарний настрій.

                


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень