A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Божедарівської селищної ради

Божедарівська територіальна громада отримала 5 сучасних комп’ютерів

Дата: 10.08.2023 23:49
Кількість переглядів: 39

Благодійна Організація «Stay Safe Ukraine» спільно з партнерами з Великобританії «Reusing IT», та компанією доставки Нова Пошта, раді повідомити про успішне отримання 116 комп'ютерів, які призначені для дітей та людей, які не мають можливості користуватись сучасною технікою.

Місія проєкту полягає в тому, щоб зробити ці комп'ютери доступними для всіх, тому їх розподілили по Дніпропетровській області, спрямовуючи до інтернатів, будинків культури, дитячих творчих об'єднань, класів та шелтерів.

Мета проєкту - створити можливості для дітей, оскільки ми віримо, що навчання не повинно бути привілегією, але правом кожної людини. Ми створимо міні-комп'ютерні класи, які з часом перетворяться на коворкінгові зони з доступом для всіх у громаді.

Цей проєкт - це не лише про комп'ютери, він набагато глибший. Це про те, що кожна людина має право на освіту і кожна людина повинна мати доступ до технологій. Ми хочемо показати людям, що вони не є самотніми на своєму шляху.

Завдяки цим 116 комп'ютерам, ми надаємо дітям та дорослим доступ до інформації, навчальних ресурсів та цифрових навичок, які стануть фундаментом для їхнього майбутнього успіху. Кожна людина заслуговує на рівні можливості та доступ до сучасних технологій, незалежно від того, де вона проживає.

Ми прагнемо створити довготривалий вплив, де комп'ютери - це лише інструмент, але той, що відкриває безліч можливостей та двері до світу знань.

За сприяння депутатки Дніпропетровської обласної ради та волонтера організації Валерії Світлої, 5 комп’ютерів були доставлені до Божедарівської громади, де планується створити тематичну IT-секцію на базі будинку культури для залучення дітей та мешканців громади в тому числі ВПО.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень