A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Божедарівської селищної ради

Новини

Шкільний автопарк Божедарівської ОТГ поповнили новим мікроавтобусом

             Шкільний автопарк Божедарівської ОТГ поповнили новим мікроавтобусом. Його використовуватимуть для підвезення учнів до опорної школи, а також спрямують на заміну технічно застарілого транспорту. На закупівлю авто витратили 1 072 200,00 гривень - це кошти залишку освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду.

14:12 16.04.2019

Знайомство учнів з життям, побутом та службою військових

           Відповідно   до  наказу   Міністерства   оборони    України    за   № 360 від 05.06.2014 року «Про затвердження Інструкції про організацію та проведення військово-професійної орієнтації молоді та прийому до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти» учні  Божедарівської  та  Болтишської СЗШ  відвідали   військову частину в с. Черкаське 16 лютого 2019 року. Учням  було  продемонстровано сучасне  озброєння та техніку.  Бійці  розповіли про  службу,  захист   кордонів  України. Діти  також  відвідали  спортивний  комплекс, казарми, де  бійці  проводять  відпочинок  та навчання. Далі  всі  учні  та  капелан  в/ч  відвідали  пам’ятник  воїнам,  які  загинули  від  російської  агресії, поклали  квіти  та  запалили  лампадки  пам'яті  воїнів - героїв.   Учні передали  капелану в/ч обереги від  КЗПО Божедарівський  ДБЮТ та учнів Божедарівської та Болтишської шкіл.

15:38 21.02.2019

Надання методичної допомоги вчителям перших класів Нової української школи

07 грудня 2018 року працівниками відділу освіти, молоді та спорту Божедарівської селищної ради із залученням представників селищної ради було проведено об’їзд закладів загальної середньої освіти, метою якого було   надання методичної допомоги вчителям перших класів Нової української школи, які впроваджують Державний стандарт початкової освіти у 2018/2019 навчальному році відповідно до Концепції «Нова українська школа».

17:54 03.01.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень